Verkko

Ensivaikutelman voi antaa vain kerran

Nykyaikaiset verkkoratkaisut paitsi parantavat löydettävyyttä ja helpottavat asioimista, ovat myös asiakaspalvelussa tärkeä osa ulospäin annettavaa mielikuvaa itse yrityksestä ja sen palveluista.

Laadukas sivustosuunnittelu kertoo osaamisen tasosta myös omassa toiminnassa. On tärkeää, että sivusto tuntuu ja näyttää hyvältä, brändin mukaiselta. Lisäksi sen täytyy toimia kaikille ja olla saavutettava eri päätelaitteilla.

Verkkosivuston avulla olet olemassa

Yrityksellesi räätälöity sivusto mahdollistaa asiakaspalvelun ja edullisen näkyvyyden, mutta on samalla myös tukikohta mainonnan ja hakukoneiden tuomalle kiinnostukselle. Hyvä verkkosivusto kulkee rinta rinnan sosiaalisen median kanssa.

Ennen kaikkea verkkosivusto on kuitenkin myynnin kanava. Yrityksesi toiminnan ja kaupan näkökulmasta esimerkiksi verkkokauppa voittaa kiinteät myyntitilat monestakin syystä. Tuotteiden, palveluiden ja etujen esittely on edullisempaa ja myyntiä on helpompi automatisoida sekä ylläpitää. Myös liiketoimintasi kannalta tärkeän tiedon hankinta on verkossa helpompaa.

Verkkosivustot

Verkkosivuilla ensivaikutelman luovat visuaalisuus, käytettävyys ja se, miten herätät kiinnostuksen. Hyvä verkkosivu toimii mainiosti myynnin vauhdittajana.

VERKKOPROJEKTIN VAIHEET

1. Määrittelemme sivuston toiminnalliset elementit
2. Suunnittelemme johdonmukaisen käyttökokemuksen.
3. Muokkaamme ilmeeseen sopivan ulkoasun.
4. Tuotamme sovitut sisällöt ja optimoimme ne hakukoneille.
5. Tarjoamme toimivan tekniikan ja suojatut palvelinratkaisut.
6. Varmistamme skaalautuvuuden eri alustoille.
7. Annamme käyttökoulutuksen mm. sivuston päivityksiin.
8. Varaamme domainit ja luomme tarvittaessa sähköpostit.

Maailma kehittyy vauhdilla ja vain muutos pysyvää. Sivuston on toimittava sujuvasti eri alustoilla. Myös ylläpidon ja päivuttämisen pitää olla helppoa. Eikä uudistus lopu uudistukseen – jatkossa seuraamme, miten sivusto toimii ja kehitämme sitä palautteen pohjalta pienin askelin. Näin sivusto pysyy ajanmukaisena, eikä seuraava iso uudistus ole edessä heti parin vuoden päästä.

Sivujen toteutukseen käytämme avoimeen lähdekoodiin perustuvaa suosittua ja tehokasta WordPress -julkaisujärjestelmää.

Verkkokaupat

Ensimmäisenä sinun tulee päättää, mitä haluat myydä verkossa. Myytävät tuotteet voivat olla periaatteessa mitä vain. Varmista, että toimittajasi on luotettava ja saat tuotteet toimitettua asiakkaallesi mahdollisimman pian. Lisäksi sinun tulee tunnistaa, onko kyseiselle tuotteelle tai palvelulle myös kysyntää markkinoilla.

Hyvin tehtyjen suunnitelmien pohjalta on helppoa perustaa verkkokauppa, luoda tuoteryhmät ja muut sisällöt. Avattuasi sen muista hoitaa markkinointi eri kanavissa. Muista myös kehitystyö ja ennenkaikkea asiakaspalvelu, sillä kokemukset hyvästä palvelusta leviävät verkossa yllättävän nopeasti.

Some

Somemarkkinointi

Eikö aikasi riitä sosiaalisen median päivittämiseen? Jabadabaduu voi auttaa. Kanavina sometuotannon ulkoistamisessa voivat toimia esimerkiksi Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube, joihin jalkautamme brändisi viikottaisella somenäkyvyydellä. Paketti voi sisältää niin sisällöntuotannon ja sen julkaisemisen Haluamasi palvelut hinnoitellaan erikseeen kulloisenkin tarpeen mukaan.

Ja jos haluat kehittää pidemmälle somemarkkinointiasi, niin autamme sinua mielellämme niin strategiassa, sisällöntuotannossa kuin maksetussa mainonnassakin.

Kampanjasivut

Kampanjasivulla tarkoitetaan tiettyä kampanjaa varten suunniteltua verkkosivustoa, joka on suunniteltu esimerkiksi yhtä tuotetta tai palvelua varten. Sivuston tavoitteet siis vaihtelevat aina kyseisen kampanjan mukaisesti.

Laskeutumissivut

Laskeutumissivu tarkoittaa tässä tapauksessa sivua, johon kävijä ohjataan sen jälkeen, kun hän on klikannut vaikkapa somemainostasi. Laskeutumissivujen tavoite on on saada kävijä toimimaan kampanjasi tavoitteen mukaan tai suorittamaan jokin markkinointitavoite: ostamaan tuote, täyttämään lomake tai kirjautumaan jäseneksi. Siksi toimiva laskeutumissivu on kampanjasi menestykselle lähes välttämätön tekijä.

Ylläpito

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tarkoittaa yksinkertaistettuna erilaisia verkkosivustolla ja sen ulkopuolella tehtäviä toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on edistää kohdesivuston sijoittumista hakukoneiden luonnollisiin hakutuloksiin oman liiketoiminnan kannalta olennaisilla avainsanoilla.

Hakutuloksiin sijoittumiseen voidaan vaikuttaa tuottamalla ja muokkaamalla sivuston tekstisisältöjä, metatietoja, osoiterakennetta, latausnopeutta, sivustolle osoittavia linkkejä ja huomioimalla useita muita muuttujia.

Perimmäinen tarkoitus on tehdä sivustosta niin laadukas käyttökokemuksen ja sisältönsä puolesta, että sitä on helppo tarjota tiedonhakijoille esimerkiksi Googlen hakukoneessa.

Data ja analytiikka

Verkkosivuston ja markkinoinnin tehostaminen onnistuu vain oikein asennetun webanalytiikan avulla. Käyttämämme Google Analytics kuuluukin jokaisen markkinoijan työkalupakkiin. Se tarjoaa arvokasta tietoa sivuston käyttäjistä, käytöstä ja myynnistä.

Ilman toimivaa analytiikkaa markkinointi, mainonta ja optimointi perustuvat tiedon sijaan toiveeseen. Siksi datan laadusta kannattaa pitää huolta. Analytiikka ei ole koskaan virheetön. Virheet ovat väistämättömiä, mutta niitä pitää olla mahdollisimman vähän. Se onnistuu, kun webanalytiikka toteutetaan oikein.

Julkaisu ja käyttökoulutus

Sivuston julkaisu tapahtuu asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti, kun olemme lopputulokseen yhdessä tyytyväisiä. Sivusto voidaan julkaista suoraan asiakkaalla jo olevaan webhotelliin, mutta hoidamme tarvittaessa myös domainit, hostingin ja ylläpidon tilaukset. Sivusto testataan erikseen vielä oikealla palvelimella ja varmistetaan esim. lomakkeiden toimivuus.

Kaikkiin toteuttamiimme sivustoihin sisältyy aina käyttökoulutus, sillä haluamme varmistaa, että sivuston päivittäminen onnistuu vaivattomasti myös julkaisun jälkeen.

Hosting- ja ylläpitopalvelut

Mietittäessä hosting-palvelua olisi ensin hyvä määritellä itselleen mitä yritys tarvitsee ja miksi. Kun nämä seikat ovat tiedossa helpottuu juuri oikean palvelun löytäminen huomattavasti. Yhteistyökumppanimme tarjoavat alan viimeisintä tekniikkaa ja toisaalta kattavat tietosuojapalvelut.