Kumppani

Rosterin yhteistyökumppanina arkikin rullaa

Satakunnan Viikon ympärille on rakennettu vuosien saatossa mittava paikallinen tuote- ja palvelupaletti. Satakunnan Viikon lisäksi kustannamme Ulvilan Seutua, Satakunnan Yrittäjä -lehteä ja Asuntoviikkoa. Järjestämme messuja Satakunnan Messut -brändin alla ja ylläpidämme Lounaspori.fi-verkkopalvelua. Palvelutarjontaamme kuuluu nykyisin myös mainostoimisto Jabadabaduu Oy. Olemme yhtä konsernia.

Haluamme tehdä kaiken asiakkaille helpoksi. Siksi olemme ottaneet konsernin uudeksi markkinointinimeksi ROSTERIn. Sen sisältä löytyy paljon. ROSTERI on satakuntalainen media-, tapahtuma- ja markkinointiviestinnän konserni. Tarjoamme yrityksellesi monipuolisimman paikallisen näkyvyyden. Jos tarvitset printtimainontaa, verkkosivuja, some-markkinointia, tv-spotteja, ulkomainontaa, messunäkyvyyttä tai markkinoinnin strategista suunnittelua, meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja työkalut toteutukseen.

ROSTERI tarjoaa tehokkaita ratkaisuja näkyvyyteen. Puhumme samaa kieltä asiakkaamme kanssa. ROSTERI tuntee markkina-alueensa ja tarjoaa tehokkaita ratkaisuja näkyvyyteen. Missiomme on yksinkertainen – autamme asiakkaitamme menestymään paremmin ja luomme samalla Satakuntaan elinvoimaa. Siksi teemme menestyksesi eteen hartiavoimin töitä kovalla asenteella.

Kääritään hihat ja tehdään tulosta yhdessä.

Me

Kyky nähdä

Tehtävämme on paitsi nostaa yrityksesi myyntiä, myös kasvattaa tuotteesi ja palvelusi vetovoimaa. Yli 30 vuotta mainontaa ja markkinointia tehneenä toimistona uskomme, että olemme onnistuneet tuottamaan asiakkaillemme tulosta toimivilla ja huomatuilla ratkaisuilla.

Taito tehdä

Osaamisemme olemme hankkineet työskentelemällä laaja-alaisesti niin pienten, kuin suurtenkin asiakkaiden rinnalla. Valitsemme yhteistyökumppanimme aina asiakkaan tarpeen ja budjetin mukaan, joten saat myös selkeitä kustannussäästöjä.

Hinku onnistua

Asiakkaamme menestyminen on Jabadabaduun toimintaa eteenpäin vievä voima. Luovien ratkaisujen ja tuoreiden graafisten oivallusten lisäksi saat meistä sitoutuneen kumppanin, joka tahtoo hyvällä sykkeellä tehdä eteesi pitkäjänteistä ja tuloksekasta työtä.

Helppo asioida

Jabadabaduu on ripeä ja ketterä – pohjimmiltaan porilainen, ihan reilu kaveri. Lupaamme suoraselkäistä ja avointa keskustelua, sekä tavoitettavuutta käytännön arjessa. Ja vaikka uskallammekin kertoa mielipiteemme, haluamme myös kuunnella asiakastamme.