Visu

Ruokahalu kasvaa onnistumisista

Myynnissä ja markkinoinnissa visuaalisen suunnittelun tehtävä on käytettävissä medioissa ja viestintäkanavissa tapahtuvan vaikutuksen optimoiminen. Johdonmukaisuus yritysilmeen sovellusten suunnittelussa antaa koko brändille tunnistettavuuden ja välittää halutun viestin tehokkaasti.

Ammattitaidolla ja näkemyksellä suunniteltu logo, sekä juuri sinun tarpeisiin valittu kirjasin- ja värimaailma synnyttävät asiakkaissa paitsi kiinnostusta, myös luottamusta. Onnistunut yritysilme yhdistyy mielikuvissa esimerkiksi nettisivuilla, käyntikorteissa, lomakkeissa, sähköisissä myynnin esittelymateriaaleissa, ajoneuvoIssa, toimipisteissä, messumateriaaleissa, yrityslahjoissa jne. tukien samalla koko brändiä.

Logot ja yritysilmeet

Yritysgrafiikalla määritellään mm. yrityksen logo, värit, typografia, sekä erilaiset graafiset elementit, jonka jälkeen valittua ilmettä toistetaan kaikessa yrityksen viestinnässä.

Yritysgrafiikan perimmäinen tarkoitus onkin personoida yritys, erottaa se muista ja luoda pohja sille, että asiakkaat tunnistavat yrityksen ja sen tuotteet ja palvelut.

Taittotyöt

Taittotyöskentely on periaatteessa aina samanlaista, oli kyseessä sitten lehti, esite, ilmoitus, vuosikertomus, juliste tai vaikka suurkuvatulostus.

Aluksi päätetään millainen ulkoasu taitolle halutaan. Yleisimmin se kattaa värimaailman suunnittelun, sopivien fonttien valinnan sekä kuvien alustavan sijoittelun suunnittelun. Taitto voidaan suunnitella alusta alkaen tai käyttää jo olemassa olevaa taittopohjaa tai graafista ohjeistusta.


Ja tottakai saat kauttamme tehtyihin suunnitelmiin ja budjettiin sopivat painotyöt aina perinteisestä offset-painatuksesta korkealaatuisiin digiprintteihin.

Printti

Teippaukset ja suurkuvat

Toimipisteiden seinätaulut, opasteet, julisteet, banderollit, sekä ajoneuvo- ja ikkunateippaukset ovat esimerkkejä ulkomainonnan muodoista. Teippaukset ja laadukkaat isot printtipinnat herättävät huomiota ja viestivät asiakkaalle selkeästi toiminnastasi.

Pakkaussuunnittelu

Kauppojen hyllytilasta käydään kovaa kilpailua. Hyvin suunniteltu pakkaus kiinnittää asiakkaan huomion, saa valitsemaan juuri sinun tuotteesi tuhansien muiden tuotteiden joukosta. Samalla, kun pakkaus lisää myyntiä, tukee se myös tuotteesi laatumielikuvaa ja nostaa brändiäsi.

On hyvä tiedostaa, että itse tuotteen lisäksi myös tuotepakkaus on osa yrityksen markkinointia. Tuotepakkaus on se, mihin asiakas ensimmäisenä kiinnittää huomion. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tuotteesi veroinen pakkaus!

Muut painotyöt

Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme toteuttamaan myös muut painotuotteet aina yritystekstiileistä ja -lahjoista banderolleihin ja suurkuvatulosteisiin.

Kauttamme onnistuvat myös painatukset, jyrsinnät ja lasermerkinnät erikoisemmille materiaaleille esimerkiksi metalli-, muovi, lasi- tai vaikka puupinnalle.