VERKKOSIVUT

Verkkosivuilla ensivaikutelman luovat visuaalisuus, käytettävyys ja se, miten herätät kiinnostuksen. Hyvä verkkosivu toimii mainiosti myynnin vauhdittajana.

VERKKOPROJEKTIN VAIHEET

1. Määrittelemme sivuston toiminnalliset elementit
2. Suunnittelemme johdonmukaisen käyttökokemuksen.
3. Muokkaamme ilmeeseen sopivan ulkoasun.
4. Tuotamme sovitut sisällöt ja optimoimme ne hakukoneille.
5. Tarjoamme toimivan tekniikan ja suojatut palvelinratkaisut.
6. Varmistamme skaalautuvuuden eri alustoille.
7. Annamme käyttökoulutuksen mm. sivuston päivityksiin.
8. Varaamme domainit ja luomme tarvittaessa sähköpostit.

Maailma kehittyy vauhdilla ja vain muutos pysyvää. Sivuston on toimittava sujuvasti eri alustoilla. Myös ylläpidon ja päivuttämisen pitää olla helppoa. Eikä uudistus lopu uudistukseen – jatkossa seuraamme, miten sivusto toimii ja kehitämme sitä palautteen pohjalta pienin askelin. Näin sivusto pysyy ajanmukaisena, eikä seuraava iso uudistus ole edessä heti parin vuoden päästä.

Sivujen toteutukseen käytämme avoimeen lähdekoodiin perustuvaa suosittua ja tehokasta WordPress -julkaisujärjestelmää.

VERKKOKAUPAT

Ensimmäisenä sinun tulee päättää, mitä haluat myydä verkossa. Myytävät tuotteet voivat olla periaatteessa mitä vain. Varmista, että toimittajasi on luotettava ja saat tuotteet toimitettua asiakkaallesi mahdollisimman pian. Lisäksi sinun tulee tunnistaa, onko kyseiselle tuotteelle tai palvelulle myös kysyntää markkinoilla.

Hyvin tehtyjen suunnitelmien pohjalta on helppoa perustaa verkkokauppa, luoda tuoteryhmät ja muut sisällöt. Avattuasi sen muista hoitaa markkinointi eri kanavissa. Muista myös kehitystyö ja ennenkaikkea asiakaspalvelu, sillä okemukset hyvästä palvelusta leviävät verkossa yllättävän nopeasti.

Takaisin edelliselle sivulle.