TV-MAINOKSET JA YRITYSVIDEOT

Kuluttajan tehdessä ostopäätöstä hän perustelee sen itselleen järkisyiden pohjalta, mutta todellisuudessa ostopäätös tehdään useinkin tunnepohjaisista syistä. Liikkuvan kuvan avulla vedotaan tehokkaasti tunteisiin ja saadaan välitettyä haluttu viesti katsojalle. Koska videossa yhdistyy teksti, kuva ja ääni, se jää myös paremmin mieleen.

Me autamme sinua luomaan tehokkaan spotin, jolla herätät huomion ja edesautat ostopäätöstä jättämällä positviivisen muistijäljen.

MAINOSKUVAUKSET

Hyvillä tuotekuvilla voi erottua edukseen kilpailijoista. Kuvia katsotaan yleensä nopeasti, joten on tärkeää, että ne ovat vakuuttavia. Laadukkaat kuvat vahvistavat myös yrityksen tai vaikka verkkokaupan uskottavuutta. Fiiliskuvan taas on tarkoitus puhutella oikeaa kohderyhmää ja luoda tunnelmaa, jotta asiakas samaistuisi tuotteeseen tai palveuun ja kokisi sen omakseen.

Tuotekuvat tulisi aina ottaa niin, että ne sopivat paitsi tehtävään mainokseen, myös yrityksen ilmeeseen. Parhaaseen tulokseen niin taustan, valaistuksen, kuin kuvien jälkikäsittelynkin osalta pääsee, kun tilaa kuvaksen ammattilaiselta.

Takaisin edelliselle sivulle.