TEIPPAUKSET JA SUURKUVAT

Toimipisteiden seinätaulut, opasteet, julisteet, banderollit, sekä ajoneuvo- ja ikkunateippaukset ovat esimerkkejä ulkomainonnan muodoista. Teippaukset ja laadukkaat isot printtipinnat herättävät huomiota ja viestivät asiakkaalle selkeästi toiminnastasi.

PAKKAUSSUUNNITTELU

Kauppojen hyllytilasta käydään kovaa kilpailua. Hyvin suunniteltu pakkaus kiinnittää asiakkaan huomion, saa valitsemaan juuri sinun tuotteesi tuhansien muiden tuotteiden joukosta. Samalla, kun pakkaus lisää myyntiä, tukee se myös tuotteesi laatumielikuvaa ja nostaa brändiäsi.

On hyvä tiedostaa, että itse tuotteen lisäksi myös tuotepakkaus on osa yrityksen markkinointia. Tuotepakkaus on se, mihin asiakas ensimmäisenä kiinnittää huomion. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tuotteesi veroinen pakkaus!

MUUT PAINOTUOTTEET

Yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme toteuttamaan myös muut painotuotteet aina yritystekstiileistä ja -lahjoista banderolleihin ja suurkuvatulosteisiin.

Kauttamme onnistuvat myös painatukset, jyrsinnät ja lasermerkinnät erikoisemmille materiaaleille esimerkiksi metalli-, muovi, lasi- tai vaikka puupinnalle.

Takaisin edelliselle sivulle.