HAKUKONEOPTIMOINTI

Hakukoneoptimointi tarkoittaa yksinkertaistettuna erilaisia verkkosivustolla ja sen ulkopuolella tehtäviä toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on edistää kohdesivuston sijoittumista hakukoneiden luonnollisiin hakutuloksiin oman liiketoiminnan kannalta olennaisilla avainsanoilla.

Hakutuloksiin sijoittumiseen voidaan vaikuttaa tuottamalla ja muokkaamalla sivuston tekstisisältöjä, metatietoja, osoiterakennetta, latausnopeutta, sivustolle osoittavia linkkejä ja huomioimalla useita muita muuttujia.

Perimmäinen tarkoitus on tehdä sivustosta niin laadukas käyttökokemuksen ja sisältönsä puolesta, että sitä on helppo tarjota tiedonhakijoille esimerkiksi Googlen hakukoneessa.

DATA JA ANALYTIIKKA

Verkkosivuston ja markkinoinnin tehostaminen onnistuu vain oikein asennetun webanalytiikan avulla. Käyttämämme Google Analytics kuuluukin jokaisen markkinoijan työkalupakkiin. Se tarjoaa arvokasta tietoa sivuston käyttäjistä, käytöstä ja myynnistä.

Ilman toimivaa analytiikkaa markkinointi, mainonta ja optimointi perustuvat tiedon sijaan toiveeseen. Siksi datan laadusta kannattaa pitää huolta. Analytiikka ei ole koskaan virheetön. Virheet ovat väistämättömiä, mutta niitä pitää olla mahdollisimman vähän.
Se onnistuu, kun webanalytiikka toteutetaan oikein.

JULKAISU JA KÄYTTÖKOULUTUS

Sivuston julkaisu tapahtuu asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti, kun olemme lopputulokseen yhdessä tyytyväisiä. Sivusto voidaan julkaista suoraan asiakkaalla jo olevaan webhotelliin, mutta hoidamme tarvittaessa myös domainit, hostingin ja ylläpidon tilaukset. Sivusto testataan erikseen vielä oikealla palvelimella ja varmistetaan esim. lomakkeiden toimivuus.

Kaikkiin toteuttamiimme sivustoihin sisältyy aina käyttökoulutus, sillä haluamme varmistaa, että sivuston päivittäminen onnistuu vaivattomasti myös julkaisun jälkeen.

HOSTING- JA YLLÄPITOPALVELUT

Mietittäessä hosting-palvelua olisi ensin hyvä määritellä itselleen mitä yritys tarvitsee ja miksi. Kun nämä seikat ovat tiedossa helpottuu juuri oikean palvelun löytäminen huomattavasti. Yhteistyökumppanimme tarjoavat alan viimeisintä tekniikkaa ja toisaalta kattavat tietosuojapalvelut.

Takaisin edelliselle sivulle.