LASKEUTUMISSIVUT

Laskeutumissivu tarkoittaa tässä tapauksessa sivua, johon kävijä ohjataan sen jälkeen, kun hän on klikannut mainostasi. Laskeutumissivujen tavoite on on saada kävijä toimimaan kampanjasi tavoitteen mukaan tai suorittamaan jokin markkinointitavoite: esimerkiksi ostamaan tuote, täyttämään lomake tai kirjautumaan jäseneksi. Siksi toimiva laskeutumissivu on kampanjasi menestykselle lähes välttämätön tekijä.

KAMPANJASIVUT

Kampanjasivulla tarkoitetaan tiettyä kampanjaa varten suunniteltua verkkosivustoa, joka on suunniteltu esimerkiksi yhtä tuotetta tai palvelua varten. Sivuston tavoitteet siis vaihtelevat aina kyseisen kampanjan mukaisesti.

SOMEMARKKINOINTI

Eikö aikasi riitä sosiaalisen median päivittämiseen? Jabadabaduu voi auttaa. Kanavina sometuotannon ulkoistamisessa voivat toimia esimerkiksi Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube, joihin jalkautamme brändisi viikottaisella somenäkyvyydellä. Paketti voi sisältää niin sisällöntuotannon ja sen julkaisemisen Haluamasi palvelut hinnoitellaan erikseeen kulloisenkin tarpeen mukaan.

Ja jos haluat kehittää pidemmälle somemarkkinointiasi, niin autamme sinua mielellämme niin strategiassa, sisällöntuotannossa kuin maksetussa mainonnassakin.

Takaisin edelliselle sivulle.